Ansiktsbehandlingar
  • Ansiktsbehandlingar
  • Ansiktsbehandlingar
  • Ansiktsbehandlingar
  • Ansiktsbehandlingar

Ansiktsbehandlingar

Huden är vår kropps första försvarslinje mot sjukdomar, bakterier och infektioner, så det är oerhört viktigt att ta hand om den.
Att få en professionell ansiktsbehandling förbättrar utseendet, spänsten och hälsan i din hud. Vid regelbundna besök kan du räkna med att behandlingens fördelar blir varaktiga över tid. Rätt utförda ansiktsbehandlingar dränerar slaggprodukter och ger huden en härlig ungdomlig lyster. Alla våra klassiska ansiktsbehandlingar, specialbehandlingar samt avancerad hudvård skräddarsys efter dina behov och önskemål och är en totalupplevelse för både hud och sinne.

En ansiktsbehandling ger inte enbart din hy en härlig lyster när du lämnar salongen, utan de hjälper också till att förbättra effektiviteten hos dina produkter hemma.

I alla behandlingar ingår det:
Dubbelrengöring, hudanalys, enzympeeling, ånga, portömning manuell och mekanisk, mask och avslutande produkter.

Lägger till t ex ansiktsmassage eller UnveiLED mask fr Priori beroende på vilken behandling ni väljer på bokningen.


Gratis konsultation
Fler detaljer
UNVEILED är en lätt och silikon baserad LED-ansiktsmask som levererar den optimala dosen av temperatur kontrollerat rött och nära-infrarött ljus 
direkt till din hud för maximal effekt utan obehag. Efter bara en 10-minuters session känns din hud fylligare, mer återfuktad och omedelbart föryngrad 
och avslöjar din ultimata lyster. UNVEILED är en lättanvänd, bärbar, icke-invasiv behandling. Den röda ljuset är inte farligt för ögonen, man kan titta upp om man vill. 
Denna ljus lindrar också smärtor och värk i leder & muskler samt används den till deprimerade patienter som behöver stimulera serotoninet i hjärnan.
Efter tre behandlingar per vecka i fyra veckor rapporterade användarna följande:

96% upplevde mindre synliga fina linjer med en 38% minskning av rynkorna
95 % upplevde förbättring av hudton och textur
95 % upplevde en ljusare och fylligare hud
98% upplevde fastare hud
 
Avslutar nästan alla ansiktsbehandlingar med UNVEILED masken. 
Finns också till försäljning på salongen för hemmabruk om man önskar dessa fantastiska resultat på bara 4 veckor.