pH Formula- Skin Resurfacing- Gratis konsultation

pH Formula- Skin Resurfacing- Gratis konsultation

Applicering av olika lager som lämnas att verka på huden
De flesta av pHformulas ”Skin Resurfacing” produkter appliceras inte på tid, neutraliseras inte och behöver inte avlägsnas från huden. I stället är de själv-neutraliserande och lämnas kvar att verka i huden.
Olika behandlingar kan kombineras i särskilda behandlingsprogram. Produkternas styrka och hur djupt de penetrerar avgörs av hudspecialisten, baserat på appliceringsteknik och antal lager som appliceras under ”skin resurfacing” behandlingen.

En personligt anpassad och maximalt stark formula appliceras hemma som förberedelse för den professionella behandlingen eller som komplement efter pHformula "skin resurfacing"-behandlingen. I dessa produkter som används före och efter "skin resurfacing"-behandling ingår alltid det unika PH-DVC™ complex, som garanterar bästa möjliga resultat och behandling av huden under pHformula "skin resurfacing"-behandlingsprogram.

pHformula tar ”skin resurfacing” till en ny, högre nivå genom att introducera en ”utifrån in” och ”inifrån ut” filosofi. Avancerade dermatologiska behandlingar arbetar utifrån och in, i kombination med kraftfulla näringstillskott för huden som arbetar inifrån och ut.
Fler detaljer